Smazání účtu

Účet Autopas a všechny údaje na serveru smažeš přímo v aplikaci.

V aplikaci

Otevři Nastavení, ťukni na Synchronizace a sdílení a zvol Zrušit účet. Tvoje garáže a všechno v nich se ze serveru vymaže hned. Záznamy v telefonu zůstanou, dokud aplikaci neodinstaluješ.

E-mailem

Pokud se k aplikaci nedostaneš, napiš z e-mailu, kterým se přihlašuješ, na autopas@adruvo.eu. Účet smažeme do 30 dnů a dáme ti vědět.

Předplatné se smazáním účtu nezruší. Zrušíš ho v Google Play nebo App Store.

Zpět na úvod